Tots contra el càncer.


El Club d’Escacs Mollet, a petició de la Seu Local de Mollet del Vallés de la Associació Espanyola contra el càncer (AECC), ha organitzat un torneig blitz solidari, dissabte 18 de setembre a les 10,00 del matí, vàlid per ELO FIDE i FCDE.

Malgrat la situació actual a causa de la pandèmia, i la coincidència amb altres torneigs, ha estat un gran torneig a benefici íntegre de l’AECC, amb 65 participants que van disputar nou rondes a 5 minuts per jugador amb 3 segons d’increment. 

Tothom hi va guanyar aquest cop, però cal destacar la victòria incontestable del jugador local, el Mestre Internacional Pere Garriga i Cazorla, amb ple de victòries, amb les nou partides guanyades.

El Mestre FIDE Vicenç Esplugas va quedar segon, a un punt de Garriga i el Mestre català Màxim Ventura va quedar tercer amb set punts, empatat amb el quart, el també Mestre FIDE Francisco Javier Jiménez.

El millor local va ser el Mestre FIDE Cristian Fernández i el millor veterà, el també local, Antoni Pous.

El primer agraïment, per tots els participants, per disputar el torneig pagant la seva inscripció, que anirà íntegra a l’AECC. Un agraïment molt especial als àrbitres, encapçalats per l’àrbitre internacional Valerio de la Cruz, i amb el gran gest del mestre català, i àrbitre, Joan Manel Marches de sacrificar-se per arbitrar en lloc de jugar, degut a una baixa no comunicada a la organització amb temps, de l’àrbitre auxiliar.

També agraïm la col.laboració d’Esports Aguilà per les plaques dels trofeus, d’OPEL Molletauto per la furgoneta pel transport del material i de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, com sempre, per estar al costat de l’esport molletà i més tractant-se d’un torneig benèfic.

Classificació i resultats a chess-results fent clic AQUÍ

Una gran jornada solidària que esperem repetir en el futur.

1 Comments

  • Eva Jimenez (#)
    Setembre 19th, 2021

    Com Presidenta de la Junta Local de la AECC a Mollet del Vallés vull agrair de tot cor al Club d.escacs de Mollet tot l.éxit del torneig i la seva implicació amb aquesta lluïta front la malaltia. També a tots els participants i als arbitres i la resta de col.laboradors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies