Campions del torneig Interclubs de Catalunya (grup I).


El passat 28 de novembre fa finalitzar la competició per equips organitzada per la Federació Catalana d’Escacs amb la denominació “Interclubs“.

El torneig, amb una durada de set rondes, i començant el 10 d’octubre, amb descans el dia 31 d’octubre, va finalitzar amb una nova fita pel Club d’Escacs Mollet que va guanyar el grup I (nacional) i va ser un dels vuit equips que va guanyar el campionat a la màxima categoria de Catalunya i, per tant, són els vuit “campions” de Catalunya 2021 per equips.

Els jugadors que han format part del Mollet A1 han estat els Mestres Internacionals Tomás Sosa, Pere Garriga i Julio Benedetti, els Mestres FIDE Cristian Fernández i Esteban Montilla, el Mestre català Quim Travesset i el jove Michael Lambert que va debutar a la màxima categoria a la darrera ronda, contra el Sant Andreu.

Els altres equips del club, participants al torneig Interclubs van ser el Mollet A2, B, C i D, que van disputar també les set rondes a les seves respectives categoríes.

Escut Club d’Escacs Mollet

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies