Pau Mulet, campió sub12 Campionat Catalunya Blitz online 2024.


El passat dissabte 25 de maig, es va disputar la 6a edició del Campionat de Catalunya Blitz online dintre de la plataforma Lichess.org a 9 rondes a un ritme de 3+2.

És un campionat obert a tots els federats de Catalunya i jugat a un ritme on les sorpreses son habituals entre jugadors de diferent nivell donat el poc temps amb què es juga.

Tot i disputar-se a les 22 h va ser àgil, perquè la plataforma llença automàticament cada ronda 30 segons després d’acabar l’última partida de la ronda anterior.

Pau Mulet, jugador del Mollet Club d’Escacs va fer un total de 5 punts de 9 possibles, acabant el 25è de general i com a millor sub-12 de tot el campionat. Alguna victòria es va escapar per algun clic erroni on es va entregar dama gratis, i també es va guanyar una altra amb final d’infart amb les últimes 20 jugades amb menys de 5 segons al rellotge. Una experiència molt divertida on la intuïció i la rapidesa mental passen per davant d’altres factors més importants quan es juga ritme tradicional.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies