Lliga d’escacs online d’escoles


Rafa Toro i Pau Mulet s’han proclamat flamants campions de la lliga d’escacs online d’escoles amb la seva escola Sant Gervasi de Mollet. Ha sigut un campionat on han participat més de 40 escoles i més de 300 jugadors a través de la plataforma lichess.org jugant partides de 5+3 un o dos diumenges cada mes començant al novembre.

Resultats del campionat: https://www.lligaescacsonline.com/

Per finalitzar el diumenge 19 de maig es va fer l’entrega de premis i també un blitz, a la seu de la Federació, per tots els participants en la lliga online.

Pau va quedar sots-campió i Rafa va quedar empatat al tercer lloc però el desempat el va deixar cinquè de la classificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies