Pere Garriga, sotscampió de Catalunya absolut.


Aviat, a casa dels Garriga Cazorla no podran col·locar més trofeus. Ahir, una nova fita del jove molletà, va fer que marxés a casa amb la medalla de plata al Campionat de Catalunya Individual d’Escacs.

Pere havia de guanyar i esperar que el líder, el Gran Mestre Hipòlit Asis, no guanyés la seva partida. Amb valentia i sense por, la partida d’en Pere contra el GM Daniel Alsina (Barberà) va començar amb una entrega primer d’una qualitat i, poc després una peça, en una partida brillant. Al cap d’unes jugades, el Daniel va acabar recuperant el material sacrificat per arribar a un final amb 2 peons de més i guanyar amb bona tècnica. Tot i la derrota, el Pere Garriga va aconseguir la segona posició, a punt i mig del campió.

Molt bon resultat del nostre jugador, al que esperem veure algun dia com campió de Catalunya absolut.

Veure classificació i resultats ronda a ronda fent clic AQUÍ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies