Josep Anton Lacasa jugarà amb nosaltres.


El mestre internacional Josep Anton Lacasa Díaz, jugarà amb nosaltres la temporada vinent.

L’any 2002 es va proclamar Campió de l’Open Internacional Vila de Sitges.
Va aconseguir el títol de Mestre Internacional d’escacs als 29 anys.

Ha quedat campió de Catalunya d’escacs per equips[4] diverses vegades amb l’equip de l’UGE.

Campió de Catalunya absolut d’escacs el 2006.

L’any 2023 porta una molt bona ratxa proclamant-se Campió de Catalunya i d’Espanya, posteriorment, de majors de 50 anys. També va quedar tercer classificat al Campionat d’Europa de majors de 50 anys i Campió de l’Obert Internacional de Torredembarra 2023.

Josep Anton arriba en plena forma a la Lliga Catalana on defensarà un tauler del Club d’Escacs Mollet.
Ens fa molta il·lusió la seva incorporació i, juntament amb els també mestres internacionals Sebastián Iermito i Victor Vehí, reforçaran l’equip que manté la seva base principal de l’any passat, amb petits canvis.

Benvingut, i molts d’èxits.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies