XI Obert Santa Eulàlia de Ronçana


XI Obert Santa Eulàlia de Ronçana (Crònica d’Anna Pont).

Des de dissabte 2 de setembre de 2017 fins dissabte 18 de novembre de 2017 s’ha disputat el torneig de Santa Eulàlia (vàlid per a obtenir o millorar elo FCE/FIDE). Han estat 8 caps de setmana molt intensos tant per petits com per grans.

S’ha de dir que el torneig va acabar amb polèmica al grup C. Històricament aquest grup incloïa els jugadors de Sub-14 però aquest any van acordar canviar el reglament perquè el grup C fos fins a Sub-12. Malgrat aquest canvi de regles, alguns Sub-14 van acabar jugant en el grup C i ningú no hi va posar remei fins 5 minuts abans de l’entrega de premis. El director del torneig, Xavier Masclans, va explicar que a causa de la inèrcia d’anys anteriors, ningú va ser capaç d’adonar-se (malgrat les preguntes dels mateixos Sub-14 abans de començar el torneig) i no vas ser fins a última hora que això va causar conflicte. Per acontentar a tothom, tant Sub-12 com a Sub14, van acordar incloure una categoria extra de premis per als Sub-12 i com que hi havia 2 Sub-14 en els 6 primers, van decidir allargar els premis de la classificació general fins al 8é classificat.

En general el Club d’Escacs Mollet ha fet molt bona actuació. En el grup C, dels 13 jugadors que participaven, 8 han quedat en el top 20. També s’ha de dir que la modificació final encara va afavorir més els nostres en aquest grup que van recollir 6 premis. . En la classificació general, van acabar amb els mateixos punts, 6, l’Alex Burriel (pos4), Alex Martinez (pos5) i Michael Lambert (pos7).

En la categoria de Sub-12, amb 5 punts, Erik Argemí 1r i Joan Sol 3r.

En la categoria de Sub-8, amb 5 punts, James Lambert 2n

En el grup B, els millors posicionats amb 4 punts, Manel Vicente (pos38) i Sergi Baillés (pos41)

En el grup D, 3 pares en el top ten!, i 2n premi amb 6,5 punts per al Daniel González, Paul Lambert 4t amb 6 punts i Ricard Bailles 6è amb 4,5 punts; en Santi Martinez va acabar 13è amb 3,5 punts, seguiu així!

Classificació i resultats a chess-results fent click AQUÍ

Galería de fotos al Flickr del club fent click AQUÍ

IMG-20171120-WA0019

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies