Campionat de Catalunya d’Edats per equips.


Crònica a càrrec d’en Marçal Abadia i Pastor.
Els dies 12, 13 i 14 d’octubre s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’Edats per equips 2017 a l’Hotel Palas de Vila-seca i el Club d’Escacs Mollet ha particitat amb 1 equip sub-8, 1 equip sub-10 i 1 equip sub-12.
Com és tradicional, l’expedició del Club d’Escacs Mollet s’ha allotjat a l’Hotel Four Elements per passar un dies de germanor amb les famílies del Club.
L’equip sub-8 estava representat pel Joel Fàbrega, el James Lambert i faltava un tercer jugador per completar l’equip. Això feia que l’equip del Mollet sigués l’últim del rànquing inicial, en 15a posició i, per tant que la 1a ronda sigués un bye. En totes les rondes l’equip començava perdent el punt del darrer taulell, fet que condicionava en contra el resultat final. El balanç dels nostres jugadors ha estat força positiu malgrat aquest inconvenient.
L’equip sub-10 estava format per el Michael Lambert, l’Asier Doblado, el Iago Molinos, el Berenguer Ortiz i la Nuria Sol, això va fer que en cada ronda l’equip rotés per tal que tots puguessin jugar. Es va diferenciar bastant entre els sub-10 de 2n any i els sub-10 de 1r any.
L’equip sub-12 format per l’Alex Martínez, Joan Sol, Joan Gómez i Erik Argemí aconsegueix un balanç de  victòries, 1 empat i 2 derrotes. De fet l’equip comença i acaba el campionat amb derrota, però contra els 2 primers equips del rànquing inicial. Només començar el campionat es produeix l’enfrontament amb el Sant Andreu a la taula 1 i s’acaba el campionat contra el Sabadell a la taula 2. Tots els components de l’equip fan un torneig digne.
Gran ambient als equips, molta germanor entre pares i mares, molt bon nivell competitiu dels nostres jugadors atés que molts dels rivals entrenen moltes més hores setmanals i s’ha lluitat sense complexes.
Tenim un planter que ens donarà moltes alegries.
Gràcies als pares i mares per donar aquesta oportunitat als seus fills que, sens dubte, no oblidaran i els farà crèixer a nivell escaquístic i personal.
Galería de fotos al flikr del club fent click AQUÍ
DSCN1071

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies