Conferencia-classe magistral de Miguel Illescas.


Dilluns 23 de març a les 19 hores, vam tenir l’honor de rebre al vuit vegades campió d’Espanya d’escacs, el Gran Mestre Internacional Miguel Illescas que va impartir una amena xerrada sobre les seves experiències a les diferents Olimpíades en les quals ha participat i ens va comentar algunes de les seves partides. Amb un sentit de l’humor molt especial, amb la capacitat de comunicar i empatitzar amb el públic que li dóna la seva experiència com conferenciant i empresari, i amb el bagatge de la seva trajectòria al més alt nivell, es va ficar al nombrós públic assistent a la butxaca.

Al marge de molts socis del Club d’Escacs Mollet, vam acollir alguns amics i coneguts d’altres clubs amb la qual cosa, la sala es va quedar petita per acomodar més de 35 persones per escoltar al gran mestre Illescas.

Més de 2 hores de conferència què es van fer curtes, amb anècdotes, premis en forma de llibres per alguns dels assistents i la sensació de què, al marge d’un gran esportista, Illescas és tot un personatge amb una trajectòria vital i professional molt interessant.

La sessió la va obrir el president del Club d’Escacs Mollet, Ramón Caro, amb un breu parlament resumint els punts més importants de la biografia de Miguel Illescas i obsequiant-li amb un polo oficial del club i un llibre del 75 aniversari de la fundació de la Penya d’Escacs Mollet, origen oficial recollit al llibre, del nostre Club que, aviat, arribarà als 84 anys d’història. Tot seguit, i per espai de més de 2 hores, Illescas ens va delectar amb la conferència, deixant a la gent amb ganes de més.

Una gran vetllada, auspiciada per la Federació Catalana d’Escacs, representada per un dels seus vicepresidents, Jordi Parayre, que va acompanyar Illescas fins al nostre club.

Abans de l’acte, Illescas va ser entrevistat per Vallès Visió als que agraïm la seva presència i el seu suport constant a les activitats del Club d’Escacs Mollet.

Galería de fotografies al Flickr del club fent click AQUÍ

IMG_4818

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies