Pere Garriga, campió de Catalunya sub-18


Avui, el nostre company Pere Garriga i Cazorla s’ha proclamat campió de Catalunya sub-18 en el seu primer any a la categoria. El jove mestre FIDE, amb 2 normes de Mestre internacional al seu haver, va començar el campionat amb una derrota a la segona ronda contra Marc Arnijas que va complicar les opcions d’aconseguir el títol, ja que es disputava a vuit rondes, i el marge d’error és més petit. Amb els enfrontaments directes entre els candidats al títol, i patint en alguna partida, arriba la ronda 6 amb Marc Pozanco amb 5 punts de 6 possibles, seguit del nostre jugador, i de Max Ventura i Llàtzer Bru, tots amb 4,5 punts. Estava clar que els enfrontaments entre els quatre, determinarien el campió.
Un empat amb Max Ventura a la ronda 6, i les victòries contra Pozanco i Bru, li donen el campionat de Catalunya al nostre jove jugador, que partia com primer del rànquing, tot i que sabem que no és gens fàcil, i més a un campionat on els primers del rànquing es coneixen bé des de fa anys i acumulen un historial d’enfrontaments entre ells que deixa poc marge a la sorpresa.

El títol de campió de Catalunya sub-18 es suma al sub-16 obtingut l’any passat, i al sub-14 al 2012, completant una trajectòria ascendent i que consolida al jugador del Club d’Escacs Mollet en un lloc destacat entre els jugadors de la seva edat, situant-se a la llista de la FIDE (Federació Internacional d’Escacs) en el lloc 103 absolut a Espanya dels jugadors actius i el número 1 dels sub-18 de tot el país.

Enllaç a la fitxa FIDE fent click AQUÍ

Classificació i resultats del campionat de Catalunya d’edats fent click AQUÍ

Galería fotogràfica al Flickr del Club fent click AQUI

IMG_4871

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies