Pere Garriga, tercer cop a les pàgines de El País


El jugador del Club d’Escacs Mollet, i jugador de l’equip de Divisió d’Honor, el Mestre FIDE Pere Garriga ha tornat a protagonitzat, per tercer cop a la seva jove vida, i a l’igual que els seus companys d’equip Javi Amores, Cristian Fernández, Axel Bachmann i Daniele Vocaturo, la secció d’escacs de El País d’avui. Amb el títol “Perlas de Cataluña (y II)”, Leontxo García publica la partida de la sisena ronda de la Lliga Catalana amb una prestigiosa victòria contra el fort Gran Mestre Internacional Viktor Moskalenko.

Per veure l’article i la partida feu click AQUÍ

IMG_4086
MF Garriga – GM Moskalenko

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies