Cristian Fernández, a les pàgines de El País


El jugador del Club d’Escacs Mollet, i jugador de l’equip de Divisió d’Honor, Cristian Fernández ha protagonitzat, com abans Pere Garriga, Javi Amores, Axel Bachmann i Daniele Vocaturo, la secció d’escacs de El País d’avui. Amb el títol “Perlas de Cataluña”, Leontxo García publica la partida de la setena ronda de la Lliga Catalana amb brillant, i vibrant, victòria del nostre jove jugador davant un mestre FIDE.

Per veure l’article i la partida feu click AQUÍ

IMG_4256

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies