El Mestre Fide, Esteban Montilla, tanca les incorporacions.


Amb la incorporació del Mestre Fide Esteban Montilla, el Club d’Escacs Mollet dona per tancades les incorporacions de cara a la Lliga Catalana 2015 que comença el proper 24 de gener.. Juntament amb els Grans Mestres Axel Bachmann i Daniele Vocaturo, així com el Mestre Internacional Leonardo Valdés, Montilla completarà un planter en el qual hi haurà quatre joves molletans com Pere Garriga, Cristian Fernández, Javier Amores i Jordi Bals.

Esteban Montilla és un experimentat jugador català, amb molta experiència a Divisió d’Honor i que, fins ara, militava al Sant Feliu.
Amb vincles familiars amb Mollet, estem segurs que la seva aportació a l’equip serà molt valuosa i li donem la benvinguda.

A la foto adjunta, el veiem anotant la seva jugada, a l’esquerra de la imatge.

montilla

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies