III Tancat internacional del Vallès


Organitzat per la Unió d’Escacs Montcada, i amb la participació de 2 jugadors del club, els mestres catalans Cristian Fernández i Jordi Bals, es disputarà el III Tancat Internacional vàlid per obtenció de normes de Mestre Internacional, del 25 de gener al 22 de març, a les seus dels respectius clubs, alternant una ronda a cada club.

En paral·lel, està previst celebrar un tancat vàlid per normes de Mestre Català.

Bases del tancat de MI fent click AQUI

Enllaç a chess-results fent click AQUÍ

 

escacsmollet news

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies