El Club d’Escacs Mollet a El 9 NOU


Avui, el diari de referència de la comarca del Vallès Oriental, EL 9 NOU, publica una entrevista amb el president del club, Ramón Caro, on parla dels fitxatges de cara a la temporada que, tot just, comença el proper dissabte 24 de gener, amb l’estrena històrica a la Divisió d’honor, contra el potent Sabadell, retransmés per internet al web de la Federació Catalana d’Escacs www.escacs.cat

Llegir article en pdf  fent clic AQUÍ

article EL9NOU

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies