Ràpides Festa Major de Llinars del Vallès


Crònica d’Ernest García.

El passat dissabte 6 de setembre es va celebrar amb motiu de la Festa Major de Llinars del Vallès un torneig de ràpides, de 10 minuts al grup Sub-14, i de 5 minuts al grup d’adults. Va ser un torneig a l’aire lliure a partir de les 5 de la tarda, i una oportunitat per trobar-se de nou amb els companys del Llinars i d’altres clubs.

Per part del Club Escacs Mollet van participar l’Oriol García que amb 4,5 punts de 6 va quedar segon de la categoria sub-10, i l’Ernest García que amb 4,5 punts de 9 va quedar el millor del tram 1700.

DSCN9874 DSCN9864

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies