Simultànies festa major de Sentmenat


Una any més, i en el marc de la Festa Major de Sentmenat, el passat dissabte 6 e setembre, el mestre català, jugador del nostre club i resident a Sentmenat, Ricard Morros i Faura,  va impartir una sessió de simultànies com ja es tradició. Un éxit de públic molt gran, ja que, des de primera hora del matí es van omplir totes les taules i van arribar a jugar més de 23 taulers simultàniament. Molts d’ells van repetir 2 i 3 cops, el que va fer que, Ricard, jugués més de 50 partides amb només 1 derrota i unes taules.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies