XVI Obert Internacional Foment Martinenc – Memorial Josep Paredes-


cabe-escacsmolletPere Garriga Cazorla i Guillem García Marín van ser els jugadors del Club d’Escacs Mollet que van disputar el torneig, dividit en tres grups: A amb 55 jugadors, B amb 64 i C amb 102, dividits segons trams d’ELO. Pere i Guillem van disputar el fort grup A.

Pere va disputar 8 de les 9 rondes, al no ser aparellat a la primera per una confusió, i va aconseguir 6 punts, quedant en sisena posició partint del 10è lloc del ranking inicial, guanyant al MI Lázaro Lorenzo (guanyador del tornéis) i fent taules contra un altre MI, Leonardo Valdès.

Per la seva banda, Guillem va aconseguir 4,5 punts de 9, quedant en la posició 22 (partía com 21 del ranking), amb possibilitats d’haver quedat entre els 10 primers d’haver guanyat la darrera ronda.

Un torneig força exitòs, amb la possibilitat de comentar les partides amb un titulat al finalitzar la ronda i que demostra la bona salut dels escacs, tot i coincidir amb altres torneigs com Llinars, entre d’altres.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies