El GM Miguel Muñoz guanya el Memorial Ezequiel Martín.


Diumenge 22 de juny va tenir lloc la setena edició de l’Open Internacional Memorial Ezequiel Martín d’escacs actius.

Per indisponibilitat del Mercat Vell, aquesta edició es va cel·lebrar al Pavelló de la Riera Seca que, si bé era molt ample i permetía jugar comodament, la veritat es que era una mica calorós tot i que no era un día dels pitjors en temperatura.

Fins 110 jugadors es van donar cita a Mollet per disputar el torneig, dividit en dos grups: el principal, el torneig internacional, amb 89 jugadors, un més que l’any passat, i 21 (3 menys que l’any anterior) al grup sub-16.

Un nivell competitiu una mica mes dur que l’any anterior, amb participació de 4 grans mestres internacionals, 12 mestres internacionals, 5 mestres FIDE, 1 gran mestre femenina internacional i 6 mestres catalans.

El guanyador va ser el gran mestre peruà, nacionalitzat espanyol, Miguel Muñoz Pantoja que va quedar empatar a 7,5 punts de 9 possibles amb el jove campió absolut de Colòmbia, el mestre internacional de 16 anys, Joshua Ruiz que va fer un torneig impecable finalitzant segon. El jove mestre internacional català, Robert Alomà va ser tercer.
El millor local va ser el mestre català Javier Amores.

També ens va visitar el jove talent sub12 de Perú, Gonzalo Quirhuayo, actual campió panamericà de la categoría que va captivar per la seva simpatía i el seu joc.

El torneig infantil sub16, disputat en el mateix recite i horari, va tenir un guanyador clar, en Sergi Baillés del Club d’Escacs Mollet amb 7,5 punts inapelables.

Molt bona jornada d’escacs en un torneig plenament consolidat dins el Circuit Català d’escacs.

Classificació i resultats AQUÍ

Galeria de fotos al Flickr del club fent click AQUÍ

IMG_2424

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies