Cristian Fernández guanya el VIII Obert d’Escacs Llinars del Vallès.


Un total de 13 jugadors del Club d’Escacs Mollet van disputar el tradicional torneig de primavera a Llinars.
Cinc d’ells, Javi Amores, Cristian Fernández, Jordi Bals, Javier Morais i Kiriam Vicente, al grup A.
Ramón Caro, Antonio Castañeda i Manel Vicente, al grup B i Marc Belmar, Joan Gómez, Gutiérrez i Joan Sol al grup dels petits, a l’Obert Calculín.

En total 294 jugadors entre els tres grups (58 al grup A, 129 al grup B i 107 al grup C) van finalitzar les 8 rondes del 26 d’abril al 21 de juny.

Al grup A, brillant victòria del mestre català Cristian Fernández, que va fer un gran torneig, cedint només dos empats, que el van fer finalitzar amb 7 punts, a mig punt del segon classificat. A continuació, tot i retirar-se a la ronda 6, el mestre català Jordi Bals amb 4 punts en les 6 rondes disputades, Javier Morais amb 4 punts, partint del lloc 16è del ranking i finalitzant en 22à posició i Kiriam Vicente amb 4 punts de 8, realitzant un gran torneig, ja que partía 51è del ranking i va finalitzar en 23à posició, esgarrapant uns quants punts d’ELO.

Al grup B, el millor dels nostres va ser Antonio Castañeda, amb 5,5 punts de 8 possibles, finalitzant al 14è lloc partint del 43 el que representa una performance de 2010. Després, el número 1 del ranking, Ramón Caro, que va tenir un pèssim torneig, perdent les 2 primeres rondes i, també, la setena, el que el va deixar, amb 4,5 punts, a la posició 38, sens dubte un resultat per oblidar. Per la seva part, Manel Vicente va fer 3,5 punts, partint del lloc 90 i va quedar en 80à posició.

Al grup C, el dels més petits, van participar 5 dels nostres: Marc Belmar, Joan Gómez, Daniel Gutiérrez, Arnau Encinas i Joan Sol. Alguns d’ells es van retirar alguna ronda abans i d’altres, no van poder assistir a totes.
Daniel Gutiérrez va fer 4,5 punts, quedant en la posició 29, partint del lloc 63.
Arnau Encinas va finalitzar en el lloc 34, partint del número 7 del ranking.
Joan Gómez va quedar en el lloc 41, partint del ranking inicial 58, amb un total de 4 punts.
Marc Belmar, que va disputar 4 ron de només, i va fer 1,5 punts va finalitzar en 96 posició.

Classificació i resultats AQUÍ

IMG_3104 IMG_3102 IMG_3101 IMG_3031 IMG_3030 IMG_2184 IMG_2185 IMG_2331 IMG_2333 IMG_2330 IMG_2328

 

 

IMG_2187

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies