V Memorial Josep Lorente (Sant Boi).


Diumenge 15 de juny es va cel·lebrar a Sant Boi de Llobregat la cinquena edició del Memorial Josep Lorente, un torneig d’escacs actius que s’ha consolidat plenament i ja es dels més importants a ritme semi ràpid.

A destacar la magnífica sala de joc, els interessants premis i la bona organització que fan que sigui ja una cita obligada dins el circuit català.

A nivell de participació, 145 van completar les 9 rondes, i 4 jugadors més van disputar entre 5 i 6 rondes, el que dona una participació propera als 150 jugadors, entre els que destacaven 7 GM, 13 MI, 7 MF i 1 WIM, al marge de molts mestres catalans, que van que el torneig fos força competitiu.

A la general, el gran mestre peruà Christian Cruz va cedir una derrota contra el mestre internacional Marcelo Panelo i va acabar amb 8 punts de possibles, a mig punt de Jaime Cuartas, segon classificat.

Per part del Club d’Escacs Mollet, els joves mestres catalans Pere Garriga, Javi Amores i Cristian Fernández, i també Angel Morales, Pere Garriga Solé i Ramón Caro, es van desplaçar per gaudir dels escacs.

Cristian Fernández, amb 6 punts, i 23è a la general, va ser segon del tram fins a 2250 i Pere Garriga, tercer. A més, Pere va ser el millor sub-16.
La suma dels punts de Pere (6), Cristian (6), Javi (5,5) i Ramón (4) va donar al nostre club el segon lloc a la classificació per equips.
Angel Morales i Pere Garriga Sr. van aconseguir 2 punts tots dos.
En definitiva, una gran jornada d’escacs i un torneig per ubicar com a fixe a l’agenda escaquística catalana.
Classificació i resultats fent click AQUÍ
IMG_0182 IMG_0183 IMG_0184 IMG_0185 IMG_0186

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies