XV Torneig d’Escacs La Passió d’Esparreguera i II Sub-12


Crònica d’Ernest García

XV Torneig d’Escacs La Passió d’Esparreguera: el nostre jugador Ernest García ha participat al Grup B ( ELO promig 1.846), en un torneig des del 26/4 fins al 14/6; encara que només ha pogut jugat les 4 primeres rondes, va guanyar les 2 primeres, va perdre la tercera, y va fer taules a la quarta ronda; en total ha fet 2.5 pts, quedant en la posició 29 dels 39 participants del grup.Per una altra banda, l’Oriol García ha participat en el II Torneig d’Escacs Sub 12 La Passió d’Esparreguera, que va començar també el 26/4 però que va finalitzar el 17/5 ja que cada dissabte es disputaven 2 rondes; ha fet un total de 5 punts de 8, i va quedar en sisena posició de la general, sent el millor jugador sub 10.

Classificació i resultats grup B AQUÍ

Classificació i resultats Sub12 AQUÍ

la foto(1)la foto

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies