XI Memorial David Garcia Ilundáin 2013 Escacs de Base


Crònica d’en Pere Garriga i Solé.

El passat dissabte 14 de desembre va tenir lloc el XI Memorial David Garcia Ilundáin 2013 Escacs de Base. Es tracta d’una cita anual, ja clàssica, de les categories des de sub-8 fins a sub-20 que aplega la majoria dels millor jugadors catalans joves i que es juga a un total de 8 rondes a un ritme de 15’ + 5”. Aquest any el campionat també tenia la consideració de Campionat de Catalunya d’Escacs Actius d’Edats.

Per part del nostre club hi van participar l’Oriol García Gil, l’Àlex Martínez Suárez i el Guillem Sánchez Oliveras en la categoria sub-8, en Sergi Baillés Fernández i l’Oriol Sánchez Oliveras en la categoria sub-12, i en Pere Garriga Cazorla en la categoria sub-20. La categoria sub-20 engloba els jugadors sub-16 i sub-20 que juguen conjuntament tot i que després els premis es reparteixen per separat en les dues categories.

Pel que fa als resultats, en la categoria sub-8 l’Oriol García va fer 5 punts, quedant en una bona novena posició final tot i no poder millorar la seva posició de sortida. Per la seva part en Guillem Sánchez i l’Àlex Martínez, amb 5 i 4.5 respectivament, van millorar molt significativament les seves posicions inicials acabant en les posicions 16ena i 18ena respectivament. Aquests tres jugadors van aconseguir la fita de quedar segons en la classificació per equips i per tant van quedar Sots-Campions de Catalunya d’Escacs Actius d’Edats en la categoria sub-8.

En la categoria sub-12, en Segi Baillés i l’Oriol Sánchez van aconseguir 4 i 3 punts respectivament quedant en posicions similars als seus rànquings inicials i evidenciant la duresa d’aquest grup en el que ja hi ha jugadors força experimentats per l’edat que tenen.

En la categoria sub-20, en Pere Garriga va fer  7 punts en un grup molt compacte i amb jugadors de força nivell. Això li va servir per quedar segon classificat de la general i primer classificat de la categoria sub-16 amb la qual cosa es va proclamar Campió de Catalunya d’Escacs Actius d’Edats de la categoria sub-16.

Com sempre una trobada molt interessant, i altament recomanable, perquè els jugadors joves vagin agafant experiència en el món dels escacs de competició.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies