Memorial García Ilundáin


Avui diumenge 15 de desembre s’ha disputat una nova edició del torneig en memòria del Gran Mestre David García Ilundáin (D.E.P.).

40 jugadors al grup A y 50 al grup B s’han desplaçat fins a les cotxeres de Sants per participar al torneig de 9 rondes de partides semi-ràpides a 15 minuts amb 5 segons d’increment, entre ells, Javi Amores (grup A) y Ramón Caro (grup B), com representants del nostre club.

Al grup A, Javi Amores ha finalitzat en 10 posició, partint del lloc 16 de la classificació inicial, amb victòries contra el MF Victor Lillo i el MI Victór Vehí, i taules contra el MF Alejandro Barbero. Bones partides contra els GM Muñoz Pantoja i Marc Narciso, encara que, per imprecisions, es van escapar els punts. Finalment, anant classificat en setena posició a la ronda 8, el darrer emparellament l’ha enfrontat al fort GM Jaime Cuartas que l’ha guanyat. Bon torneig de Javi, amb bones sensacions en el seu joc, contra rivals molt forts i experimentats.

Classificació i resultats grup A   AQUÍ

Al grup B, Ramón Caro ha perdut contra els rivals de més ELO i, també, per una imprecisió que li ha costat un peó, i la partida, contra un rival amb menys ELO. Finalment, 5 punts de 9 possibes, un nivell de joc acceptable pero sense concretar en alguns moments de la partida, el que passa factura en molts casos.  Al final, 23è classificat, partint el 20 del ranquing inicial.

Classificació i resultats grup B   AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies