III Obert d’Escacs Actius “Castell de Tona”


Dissabte 7 de desembre a la tarda, es va disputar a Tona el III Obert d’escacs actius “Castell de Tona” a 6 rondes de partides a 15 minuts amb 3 segons d’increment.

Fins a 67 jugadors es van desplaçar a Tona per gaudir d’una tarda d’escacs avaluats per ELO FCDE i amb l’alicient de premis en espècie (pernil, embotits, cava, torrons, etc..). Molt bon ambient de joc i molt bona organització.

Per part del Club d’Escacs Mollet, Javi Amores, Marc Navarro i Ramón Caro van prendre part al torneig.

Javi Amores amb 4,5 punts de 6 possibles va perdre només amb el MF Eduard Ibáñez i va quedar en vuitena posició partint del cinc del ranquing inicial.

Mar Navarro va començar com una moto, guanyant un rival de 2134 i fent taules amb un de 2277. Dues derrotes seguides, amb jugadors de 2218 i 2150, i unes taules a la darrera contra un de 2055, li van donar el primer lloc del tram de 1900 a 1999 amb 3 punts (i una ampolla de cava i una tableta de torró).

Ramón Caro, guanyant als dos rivals inferiors en ELO i perdent amb els dos superiors, va arribar a la ronda 4 amb 2 punts, pero una derrota contra un rival de 1784 d’ELO el va condemnar, tot i guanyar la darrera ronda, i quedar també amb 3 punts, a la posició 34 del ranquing partint de la 31.

En definitiva, una divertida tarda d’escacs i la demostració de que, la gent, el que vol es jugar i passar-ho bé i que els premis en metàl.lic no ho son tot. Per 6 euros d’inscripció, 6 partides, avaluació d’ELO català i molt bon ambient.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies