VII Obert d’Escacs Santa Eulalia de Ronçana 2013


Crònica d’en Javier Amores:

Ha finalitzat el obert de Ronçana 2013, i com cada any alguns molletans s’han desplaçat durant 8 dissabtes per disputar el torneig. Els jugadors són els següents:

Grup C (sub14)

Oriol Garcia finalitza amb 5/8, després de perdre una partida a mig torneig, va estar les últimes rondes als taulers capdavanters, remarcar que finalitza com segon sub10 del torneig. Alex Martinez va finalitzar un molt bon torneig amb 4/7 on va derrotar a rivals molt més grans i de ben segur que hagués guanyat més partides si no jugués tan ràpid! Jordi Puchol va acabar amb 4/7 punts possibles, però va perdre una partida per no presentar-se. I Nicolas Cabrera finalitza amb 3/7 on després d’un mal inici aconsegueix guanyar les tres últimes partides de forma consecutiva. Els tres últims jugadors mencionats van jugar el torneig amb una ronda de menys.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

Grup B

En aquest grup van participar dos jugadors molletans, Dilan Perez que va finalitzar amb 3,5/8 on de ben segur que ha adquirit molta experiència davant jugadors més experimentats, i Ernest Garcia (el pare de l’Oriol Garcia) que va finalitzar amb 3/8 amb molt bones sensacions.

Classificació i resultats grup A fent click AQUÍ

Grup A

Grup on la participació dels molletans va ser més nombrosa.

Javier Morais després d’un molt bon inici derrotant al segon classificat, el MF Garcia Cano finalitza amb 4,5 punts els mateixos que Gerardo Gaona, que després d’un inici fluix aconsegueix remontar posicions. Danilo Cornejo també va començar molt fort derrotant a un MC, però després va baixar una mica el ritme, el mateix li va passar a Justo Amores, que derrotant al mateix MC que Cornejo va finalitzar un torneig una mica fluix jugant amb massa agressivitat. Antonio Castañeda finalitza amb 2,5/8 on no ha tingut les seves millors partidas, però de ben segur que tindrà millors en el futur.

Personalment jo, vaig guanyar el torneig amb 6,5/7 guanyant en el desempat al MF Garcia Cano amb el que vaig cedir unes taules a la ronda 6 . Com a cronista d’aquest torneig destacar la bona labor de tota la organització i dels àrbitres, sempre és un plaer poder anar a jugar a Ronçana amb molt bones instal·lacions, fins i tot amb servei de bar i futbolí!

Classificació i resultats grup A fent click AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies