Ràpides a la Festa Major de Sant Andreu.


Diumenge 1 de desembre es va disputar un divertit torneig de partides ràpides al ritme, frenètic, de 3 minuts amb 2 segons d’increment. Al marge dels jugadors locals del Sant Andreu, uns quants “foranis” vàrem passar pel local de l’històric club per gaudir d’un matí d’escacs, bon ambient i piscolabis final.

Molta competitivitat, i competència, malgrat fos un torneig amistòs. Ja sabeu que els escaquistes no perdonem “ni als entrenaments”.
Per part del Club d’Escacs Mollet, Javi Amores i Ramón Caro van anar a passar el matí i a jugar unes quantes partides de bon nivell entre els 25 escaquistes participants. Entre ells, 3 mestres catalans, i 3 jugadors amb més de 2200 d’ELO FCDE. Sens dubte, un torneig disputat.

Javi Amores, partía com número 1 del ranquing inicial i va fer bó el seu número, tot i que va perdre una partida amb Miquel Sierra (5 del ranquing). Sens dubte, el nostre jugador està en forma i el seu nivell de joc, a ritme lent, semiràpid o ràpid es molt bó.  L’altre mig punt el va cedir davant el tercer classificat final, el sempre sòlid Oriol Delisau del Sant Andreu.

Ramón Caro va donar la sorpresa jugant a les primeres taules en varies rondes i guanyant als Mestres Catalans Daniel Travesset i Joaquim Travesset. Llàstima en les 2 darreres partides, ambdues amb qualitat de més, que es van escapar. Malgrat tot, els rivals van ser força durs pel nostre company.

Remarcar el bon ambient, la camaradería i la organització impecable malgrat, ser un torneig de “costellada” (en aquest cas, de piscolabis). Entre els participants, el gran Joaquim Travesset que ens deleita amb els seus escrits “d’investigació” i difusió de la història dels escacs i que juga amb una forma envejable pels seus anys (que els porta molt bé).

Inscripció de 4 euros pero, a canvi, 2 euros de lotería, piscolabis i un bon matí d’escacs. Un bon tracte.

En definitiva, l’any vinent es possible que l’expedició del Mollet sigui més gran si us animeu.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies