X Obert del Maresme


Del 28 de setembre al 30 de novembre s’ha disputat el X Obert del Maresme a Mataró.
La participació va ser de 48 jugadors entre els quals, el nostre company Ramón Caro, que va voler provar sort al Maresme amb la idea de jugar amb jugadors menys coneguts que els habituals pels torneigs del Vallès.

Partint número 3 del ranquing inicial, la veritat es que l’objectiu era fer podi i anar pel torneig.  De fet, malgrat la derrota contra la jove promesa Àlex García a la ronda 3, les coses anaven bé amb 4 de 5 al passar l’equador del torneig.
Però 2 derrotes consecutives, en les mateixes circustàmcies (apuros de temps que van provocar errades fatals, en posicions, si no guanyades, superiors, un cop analitzades a casa amb “la màquina”).
Malgrat tot, sisè lloc de la general, per les taules a la darrera ronda (posició superior amb peó de més, i un altre error de càlcul que condemna a les taules)  i amb un regust de boca amarg per la sensació d’haver deixat escapar una bona ocasió de fer un torneig més rodó i quedar classificat dels tres primers.

Molt bona organització per part del Cerdanyola Mataró i, sens dubte, un torneig molt atractiu per jugadors fins 2000 d’ELO FCDE on poden jugar amb gent de nivell similar i sense les diferències que es donen a altres torneigs pels barems d’ELO.

Classificació i resultats AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies