Mollet – Peona i Peó

Darrera jornada de la lliga de divisió d’honor d’enguany. Amb tot decidit per la nostra banda, amb la permanència assegurada, convoquem els jugadors disponibles i, com en altres jornades, debuta un nou jugador a Divisió d’honor, en aquest cas, el cronista i president Ramón Caro.

L’equip, format per Pere Garriga en el primer tauler, Cristian, Esteban, Ricard, Jordi, Guillem, Eugeni, Morais, Quique i Caro, s’enfronta a un Peona i Peó molt en forma però que, també, ve amb baixes respecte a alineacions habituals (cas del gran mestre Cuartas o el MF Expósito).
Taules molt ràpides de Bals contra Ezquerro i victòria de Pere contra la forta jugadora d’origen georgià, Ana Matnadzde i d’Esteban Montilla contra Francesc Serra, jugant al tercer tauler avui. Empat in extremis de Cristian en posició clarament d’inferioritat material i molt treballat de Ricard al quart tauler. Derrota de Guillem contra el jove talent del rival, Xavier Povill i empat de Romero contra Subirachs i derrotes de Morais, Gallardo i Caro, tot i que les partides de Gallardo i Caro pintaven força bé.

Resultat final de 4-6 amb el que acomiadem la temporada, ja pensant en l’any vinent i en els possibles reforços per afrontar el segon any a la màxima categoria.
Agrair a tothom el seu esforç i compromís, i també als jugadors del B i del C la seva paciència al no poder comptar amb equips compactes setmana rere setmana.

Acta de l’encontre fent click AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,543 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress