Èxit històric a les comarcals 2024.


El 2024 comença de forma immillorable pel Mollet Club d’Escacs, primer de tot per portar una nodrida representació de 13 jugadors del planter a la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats.

S’ha dividit amb 3 dissabtes amb dues partides cada jornada a Vic, Santa Eulàlia de Ronçana i Caldes de Montbui.

Els jugadors de Mollet han continuat creixent i adquirint experiència en l’àmbit competitiu en una competició on es barreja l’ambient lúdic amb el competitiu (apuntar les partides, control de temps, arbitratge, classificació final) que és tota una experiència pels petits que comencen a competir.

Cal destacar 3 jugadors que han guanyat les seves categories de forma incontestable. Rafael Toro (Sub8 6 de 6), Pau Mulet (Sub12 6 de 6) i James Lambert (sub16 5,5 de 6), a aquests 3 jugadors-piconadora s’ha sumat la meritòria actuació de Samuel Betancur (segon sub 8, amb 4 punts, després de Rafa Toro).

Sub8:

 • Rafael Toro González 6 punts – Campió sub8
 • Samuel Betancur 4 punts – sots campió sub8

Sub10:

 • Guillem del Rosario Font 3,5 punts
 • Roger Martos Arevalo 3 punts
 • Marti Rubio Font 3 punts en 4 rondes
 • Emma Sorribas Tafalla 2 punts
 • Nil Alvarez Gutierrez 1 punt

Sub12:

 • Pau Mulet Polo 6 punts – Campió sub12
 • Martí Arevalo Garcia 2,5 punts

Sub14:

 • Arnau Egea Guerrero 3 punts
 • Pau Diez Arjona 2 punts

Sub16:

 • James Lambert Pont – 5,5 punts Campió Sub16
 • David Marquina Sierra 3 punts

Dissabte 24 de febrer serà l’entrega de premis a Canovelles, on el Club d’Escacs Mollet recollirà el premi a millor club per la suma dels punts dels 4 millor jugadors, a més de celebrar un torneig de ràpides abans de l’entrega, obert a tots els nens i pares que vulguin participar. Confiem que es continuarà l’any creixent i amb bons resultats a la lliga catalana sub12 i al Campionat de Catalunya d’Edats el proper mes de març. Animem al màxim de nens a gaudir d’aquestes competicions.

https://chess-results.com/tnr882377.aspx?lan=2&art=1&rd=6&turdet=YES

1 Comments

 • Angel Rubio Albiac (#)
  Febrer 21st, 2024

  Muchas felicidades Pau. Eres un gran campeón. Besitos de tus tíos Encarni y Angel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies