IX Campionat d’Espanya Escolar per Equips


Crònica d’Anna Pont Bragulat.

James Lambert del CE Mollet ha participat aquest cap de setmana a Guardamar del Segura a Alacant, al IX Campionat d’Espanya Escolar per Equips amb els seus companys de l’institut montornesí IES Marta Mata les germanes Adahara i Ariadna Carrasco, del CE Llinars i Alex Villa del CE Barbera.
 
Partien com a favorits cosa que els va portar als taulers de retransmisió des del començament i fins la ronda 4. 
 
Van començar guanyant contra un institut d’Albacete el primer dia. El segon dia amb 3 rondes per davant, van guanyar la primera contra un col.legi de Madrid. Després es van enfrontar al SEK i van conseguir treure un valuós empat. La última ronda del dia va ser la més dura, el control del temps i la presió mediática els va passar factura i contra l’equip andalús no van poder.
 
Ja el diumenge al matí, sense la presió de tenir ulls a sobre i havent passat pàgina del dia anterior, el equip no va perdre cap partida. Primer amb 2 taules i 2 guanyades contra el equip Asturià format per 4 germanes ucranianes, i finalment un 4-0 contra un col.legi d’Almeria.
 
Així doncs el equip vallesà del IES Marta Mata es va proclamar tercer de la categoría sub18.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies