29a Festa de l’esport al carrer.


Diumenge 7 de maig es va celebrar la vint-i-novena edició de la Festa de l’esport al carrer amb vint entitats i clubs esportius que van acostar a la ciutadania les seves propostes i activitats.

Com cada any, el Club d’Escacs Mollet va muntar uns taulers al carrer per acollir a tots els que volien fer unes partidetes o conèixer la proposta del club. Tot un èxit i amb afluència permanent de públic, va ser un goig malgrat amenaça de pluja i quatre gotes mal comptades que van caure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies