Lliurament de premis del torneig blitz de febrer


Amb les restriccions per la situació sanitària que no ho posen fàcil per quedar amb els guanyadors, durant els passats dies s’han anat lliurant els premis que l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Mollet va cedir pel torneig del passat dissabte 27 de febrer.

Els vals de la Cooperativa Àbacus seran molt ben utilitzats pels guanyadors. A les fotos, podem veure el guanyador, Juan Antonio Villar, així com el segon classificat, Cristian Fernández i el tercer, Daniel Garcia. També podem veure al veterà Antoni Pous, que gaudirà del seu premi com tots ells.

La resta de premis s’han lliurat o enviat als seus guanyadors.

El campió, Juan Antonio Villar.
El veterà, Antoni Pous.
El segon classificat, Cristian Fernández.
El tercer classificat, Daniel García Ramos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies