Primera fase del torneig social on line


Dilluns 20 d’abril entre les 18,30 i les 21 hores es va disputar el I torneig social d’escacs blitz on line. La modalitat blitz son partides ràpides, en aquesta ocasió a 5 minuts per jugador amb 3 segons d’increment per jugada.

El torneig estava obert a tots els socis i jugadors del club, i als jugadors titulats internacionals que han disputat partides a divisió d’honor des de 2015, any en què vam debutar a la categoria.

La participació va ser molt elevada i amb una dispersió geogràfica molt gran. Els participants, amb la diferència horària existent, van jugar des de Paraguai, Argentina, Costa Rica, Brasil, Colòmbia, Paisos Baixos i Catalunya. Una nòmina de jugadors absolutament impressionant encapçalada pel gran mestre Axel Bachmann (Paraguai), i els grans mestres Alan Pichot (Argentina), Leo Krysa (Argentina), Twan Burg (Paisos Baixos), Cristhian Ríos i David Arenas (Colòmbia) i Yago de Moura (Brasil), i els mestres internacionals Leonardo Valdés (Costa Rica), Martín Martínez (Colòmbia), Tomás Sosa i Mario Villanueva (Argentina) i Pere Garriga (Catalunya). També els mestres FIDE del club, Esteban Montilla i Cristian Fernández, i els mestres catalans Ricard Morros, Guillem García, Jordi Bals, Mariano Mayans i Cristobal Barranco, i fins a 36 jugadors més.

Disputat a la plataforma chess.com que permet emparellaments automàtics en funció dels resultats que es van obtenint al sistema suís, que emparella els jugadors amb més punts al final de cada ronda.

Després de les 9 rondes, el guanyador va ser el mestre internacional Tomás Sosa amb 7 punts, seguit del gran mestre Twan Burg amb 6,5 empatat amb el tercer classificat, Leo Krysa amb 6,5 punts també. Del lloc 3 al 8, i tots empatats a 6 punts, i per aquest ordre, Pere Garriga, Yago de Moura, Alan Pichot, Cristian Fernández i Mariano Mayans.

Els vuit millors jugadors disputaran una fase final enfrontant-se en quarts de final, semifinals i finals també a 5 minuts amb increment de 3 segons, i retransmeses amb comentaris en directe dels jugadors, el que promet molta diversió i dinamisme.

Agrair a tots els socis i jugadors la seva participació i, especialment, als mestres d’arreu del món per la seva vinculació emocional amb el club. Menció especial per Cristian Fernández, Ramón Caro i Joan Puigdecanet que van fer una gran feina organitzant el torneig.

Seguirem informant!

 

El pasado lunes 20 de abril entre las 18,30 y las 21 horas se disputó el I torneo social de ajedrez blitz on line. La modalidad blitz son partidas rápidas, en esta ocasión a 5 minutos por jugador con 3 segundos de incremento por jugada.

El torneo estaba abierto a todos los socios y jugadores del club, y a los jugadores titulados internacionales que han disputado partidas a división de honor desde 2015, año en qué debutamos en la categoría.

La participación fue muy elevada y con una dispersión geográfica muy grande. Los participantes, con la diferencia horaria existente, jugaron desde Paraguay, Argentina, Costa Rica, Brasil, Colombia, Paises Bajos y Catalunya. Una nómina de jugadores absolutamente impresionante encabezada por el gran maestro Axel Bachmann (Paraguay), y los grandes maestros Alan Pichot (Argentina), Leo Krysa(Argentina), Twan Burg (Paisos Bajos), Cristhian Ríos y David Arenas (Colombia) y Yago de Moura(Brasil), y los maestros internacionales Leonardo Valdés (Costa Rica), Martín Martínez (Colombia), Tomás Sosa y Mario Villanueva (Argentina) y Pere Garriga (Catalunya). También los maestros FIDE del club, Esteban Montilla y Cristian Fernández, y los maestros catalanes Ricard Morros, Guillem García, Jordi Bals, Mariano Mayans y CristobalBarranco, y hasta 36 jugadores más.

Disputado en la plataforma chess.com que permite emparejamientos automáticos en función de los resultados que se van obteniendo en el sistema suizo, que emparella los jugadores con más puntos al final de cada ronda.

Después de 9 rondas, el ganador fue el maestro internacional Tomás Sosa con 7 puntos, seguido del gran maestro Twan Burg con 6,5 empatado con el tercer clasificado, Leo Krysa con 6,5 puntos también. Del puesto 3 al 8, y todos empatados a 6 puntos, y por este orden, Pere Garriga, Yago de Moura, Alan Pichot, Cristian Fernández y Mariano Mayans.

Los ocho mejores jugadores disputarán una fase final enfrentándose en cuartos de final, semifinales y finales también a 5 minutos con incremento de 3 segundos, y retransmitidas con comentarios en directo de los jugadores,lo que promete mucha diversión y dinamismo.

Agradecer a todos los socios y jugadores su participación y, especialmente, a los maestros de todo el mundo por su vinculación emocional con el club. Mención especial a Cristian Fernández y Joan Puigdecanet que, junto con Ramón Caro, realizaron un gran trabajo organizando el torneo.

Seguiremos informando!

MI Tomás Sosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies