Pere Garriga, millor esportista molletà 2019


Divendres 31 de gener, Can Gomà es va quedar petit per la celebració de la vint-i-setena Nit de l’Esport de Mollet del Vallès.

Els premis que atorga un jurat format per membres de les entitats esportives i associatives de la ciutat són força disputats i, enguany, Pere Garriga i Cazorla, el jove jugador del Club d’Escacs Mollet, i mestre internacional d’escacs, competia amb altres dos destacats esportistes molletans.

Finalment, el jurat va decidir que en Pere Garriga, un habitual en aquest guardó, mereixia el guardó en haver assolit la primera norma de Gran Mestre i ser un fix a l’equip de la Divisió d’Honor Catalana, tot i la seva joventut.

Felicitem a tots els premiats i, molt especialment, al nostre jugador que ha obtingut aquest guardó en vàries ocasions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies