Tilsia Carolina Varela jugarà amb nosaltres la temporada vinent.

dilluns, 10 desembre 2018

Tilsia Carolina Varela La Madrid, va néixer a Maracaibo Veneçuela, el 19 d’agost de 1994, té 24 anys, és mestra internacional femenina i advocada graduada de la Facultat de Ciències Jurídiques i Polítiques de l’Escola de Dret de la Universitat del Zulia. Va ser campiona femenina de Veneçuela el 2011 i el 2016-17. També va participar en les Olimpíades d’escacs 2012, a Istanbul-Turquia, torneig per equips on es va obtenir el lloc 32è, el millor lloc de la història dels escacs femenins veneçolans.

Va ser guanyadora del preolímpic obtenint la plaça per a les olimpíades 2014 a Noruega- Tromso. I va participar en l’olimpíada a Bakú- Azerbaidjan el 2016. També va participar en el Campionat femení per equips a Itàlia l’any 2017 on va obtenir la medalla d’or en el primer tauler, i quedant l’equip subcampió.

NOTÍCIA EN CASTELLANO

Tilsia Carolina Varela La Madrid, nació en Maracaibo Venezuela, el 19 de agosto de 1994, tiene 24 años,  es Maestra internacional femenino y Abogada graduada de la Facultad de Ciencias Jurídicas y Políticas, de la Escuela de Derecho de La Universidad del Zulia. Fue Campeona femenina de Venezuela 2011 y 2016-17. Participó en las Olimpiadas de ajedrez 2012, en Estambul-Turquía, torneo por equipos donde se obtuvo el puesto 32, el mejor lugar de la historia del ajedrez femenino venezolano.

Fue ganadora del preolímpico obteniendo el cupo para las olimpiadas 2014 en Noruega- Tromso. Y participó en la olimpiada en Bakú- Azerbaiyán 2016. También partició en el Campeonato femenino por equipos en Italia 2017 donde obtuvo la medalla de oro en el primer tablero, quedando el equipo subcampeón.

 

Tilsia

Escrit per Ramón Caro

Categoria: actualitat, article, joves | Sense comentaris »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,516 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress