XII Obert Santa Eulàlia de Ronçana


El dissabte 1 de desembre acabava el torneig de Santa Eulàlia on Mollet hi ha participat en els grups A, B i C. Han sigut 8 caps de setmana molt intensos tant per petits com per grans.

En general el Club d’Escacs Mollet ha fet molt bona actuació. Al grup C, que aquest any era fins a Sub-12, el Joel Fàbrega (pos. 22) ha acabat amb 4 punts i tant el Ismael Gonzàlez (pos. 37) com el Berenguer Ortiz (pos. 38) amb 3 punts.

En el grup B, el millor posicionat Michael Lambert amb 5.5 punts (pos. 7) va acabar com a millor de tram 1700, amb 5 punts: Daniel Gonzàlez (pos. 14) y Erik Argemí que va aconseguir el segon millor de tram 1700 (pos. 16), amb 4 punts: Alex Martínez (pos. 35) va acabar com a segon millor sub14 i Manel Vicente (pos. 49), amb 3,5 punts: Paul Lambert (pos.52) i Asier Doblado (pos. 58) i per acabar, James Lambert amb 2,5 punts (pos 76).

En el grup A, FM Cristian Fernández va acabar en pos 8 amb 5 punts.

Resultados i classificaciones

GRUP A: Feu click AQUÍ

GRUP B: Feu click AQUÍ

GRUP C: Feu click AQUÍ

 

IMG_0705 IMG_0694IMG_0698

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies