Classe-conferència del GM Leo Krysa


El Gran Mestre argentí, Leandro Krysa, impartirà una classe-conferència molt amena, amb comentaris de les seves partides, anècdotes i, en definitiva, passar una bona estona tots plegats mentre ens transmet part del seu coneixement i experiència, abans de marxar a l’Olimpiada d’Escacs a Bakú.

La cita serà al club, dissabte 8 de setembre a les 10:45 hores del matí. Començarem, puntuals, a les 11:00 hores. Arribeu amb temps per seure i gaudir del matí d’escacs tots plegats.

El cost de la sessió la soportarà el club, però us preguem confirmació d’assistència abans del dimecres 5 de setembre per saber quanta gent vindrà.
Animeu-vos!
Serà una sessió per a tothom, ja qué Krysa la farà animada i oberta a tots els nivells.
krysa-leandro

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies