Campionat de Catalunya d’edats per equips.


Crònica d’en Cristian Fernández.

Del 12 al 14 d’octubre es va disputar el Campionat de Catalunya d’edats per equips a la localitat de Tossa de Mar. Enguany, el club va participar amb un equip sub8, sub10 i sub14 allotjant-se a l’hotel Don Juan, seu del torneig.

L’equip sub8 format pel Roger Teixidor, l’Arnau Egea i faltant un tercer jugador per acabar de completar l’equip.

Per ells va ser el primer torneig oficial que jugaven, els nervis, la pressió de jugar amb rellotge, haver d’apuntar i les ganes de moure massa ràpid van fer que no poguessin jugar al bon nivell que ens tenen acostumats al club.

L’equip no va poder puntuar en cap matx però segur que, d’aquí poc, a mesura que vagin agafant experiència en competicions ens donaran moltes alegries.

L’equip sub10 estava format pel James Lambert, Pau Teixidor, Àlex Rodríguez, Joel Fàbrega i el Berenguer Ortiz.
Després d’un bon inici ens vam plantar a l’inici de la ronda 5 com a 4t classificats empatats amb el 3r, sense perdre cap matx i amb la moral molt alta.

El nostre següent rival era el Colon Sabadell, sabíem que teníem opcions de guanyar i continuar escalant posicions a la classificació però les partides es van anar torçant molt rapidament i vam perdre 4-0 allunyant-nos de les aspiracions de fer podi.

L’última ronda va ser intranscendent perquè no teníem opcions d’assolir els 3 primers llocs. Com a resultat final vam quedar a la posició 8 partint de la 11.

En l’àmbit individual, voldria dir que, Berenguer Ortiz va quedar millor tauler reserva amb 4 punts de 5 partides disputades i que haguessin sigut 5 de 5 si no hagués jugat tan de pressa alguns moments. Moltes felicitats Berenguer!!

L’equip sub14 estava format per l’Alex Martínez, Michael Lambert, Asier Doblado i l’Erik Argemi. Destacar que Michael, Asier i Erik encara són sub12 i van acompanyar a l’Àlex que ja és sub14.
Col·lectivament vam perdre només un matx, vam empatar 4 i vam guanyar 1.
Partíem de rànquing inicial 19 de 23 equips i vam quedar els 11.

Individualment podem dir que, l’Alex, al primer tauler, va jugar contra els millors jugadors de Catalunya de la seva categoria i que quan vol i es concentra pot jugar de tu a tu contra qui vulgui. De ben segur que, d’aquí poc, començarà a puntuar contra aquests jugadors!

Michael defensava el segon tauler, però no va tenir un torneig gaire fi i partides que, tranquil·lament hagués guanyat, se li van complicar i les va acabar perdent.
Ànims Michael, un torneig dolent el te tothom!

Al tercer tauler teníem l’Asier, que va jugar un molt bon torneig començant amb uns espectaculars 4 de 4 però l’excés de confiança en posicions superior el van fer refiar-se i va acabar cedint un punt per acabar amb 5/6. Destacar que va acabar segon a la classificació com a millor tercer tauler Moltes felicitats Asier!
I al quart tauler teníem l’Erik, que va jugar a un nivell molt alt, no donant cap possibilitat als rivals, excepte a la primera ronda que un error de càlcul el va fer perdre amb peça neta de mes. Això va fer que amb 5 de 6 aconseguís, molt merescudament, el premi al millor quart tauler de la categoria sub14. Moltes felicitats Erik!!

També voldria agrair als pares l’esforç que fan per portar-los a aquests tipus de competicions que, sens dubte, els faran créixer escaquísticament.

IMG-6440 IMG-6436 IMG-6437 IMG-6438 IMG-6439IMG-6435

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies