Campionat de Catalunya per equips d’edats 2016


Crònica a càrrec d’en Marçal Abadia i Pastor.

El cap de setmana del 29, 30 i 31 d’Octubre s’ha disputat el Campionat de Catalunya per equips d’edats 2016 a Lloret de Mar on el Club d’Escacs Mollet ha presentat 3 equips: 1 sub-12 i 2 sub-8.

L’equip Mollet sub-12 format per Joan Sol, Joan Gómez, Nicolás Cabrera, Marc Belmar i Martí Levy ha finalitzat en 19 posició amb 12 punts dels 28 possibles, aconseguint 2 victòries, 3 empats i 2 derrotes.

L’equip Mollet “A” sub-8 format per Alex Burriel, Ismael González, Joel Fàbrega i Martí Jurado ha finalitzat amb una 5a posició molt meritòria amb 12 punts dels 21 possibles, aconseguint 3 victòries i 4 derrotes. L’equip fa una remuntada el dilluns 31 d’octubre amb la totalitat dels punts que estaven en joc. Ha estat el primer campionat oficial per l’Ismael González, el Joel Fàbrega i el Martí Jurado.

L’equip Mollet “B” sub-8 format per Iago Molinos, Nuria Sol i Berenguer Ortiz ha finalitzat en 17 posició amb 9,5 punts dels 21 possibles, aconseguint 3 victòries, 1 empat i 3 derrotes.

Ha estat un cap de setmana de germanor entre les famílies.

Enllaç a chess-results amb resultats i classificacions de totes les categories fent click AQUÍ

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies