Festa catalana dels escacs.


Diumenge 25 de setembre es va celebrar una nova edició de la Festa Catalana dels escacs.

L’escola cooperativa Sant Gervasi va acollir la jornada festiva i social per excel·lència dels escacs catalans organitzada pel Club d’Escacs Mollet, amb la supervisió de la Federació Catalana d’escacs i la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Al matí, a un dels pavellons d’esport de l’escola, campionat de Catalunya de partides ràpides per equips. Disputades 9 rondes al ritme frenètic de 3 minuts per jugador, amb increment de 2 segons per jugada realitzada, la competició es va desenvolupar amb un guió força conegut, doncs els equips de Divisió d’honor van liderar les darreres rondes i es van disputar el podi. El campió de Catalunya de ràpides va ser la Societat Coral Colón Sabadell, seguida del Club d’Escacs Mollet, sots campió a un punt. Tercer va ser l’equip del Peona i Peó.

Per part del Club d’Escacs Mollet van participar 6 equips de 4 jugadors, amb l’ajuda d’alguns suplents com Jonathan Luque al Mollet A2 i Antoni Pous al B.

Els nostres petits van formar dos equips filials, D i E, i van poder participar per primer cop en aquesta competició, a un ritme molt accelerat per ells, però interessant per agafar experiència.

Com punt negatiu hem de destacar, perquè així ho va manifestar molta gent, la lentitud en realitzar publicar els enfrontaments a cada ronda. Això va fer que la competició es fes una mica pesada i s’allargués massa. Algun jugador, com l’experimentat mestre internacional Victor Vehí, va marxar a mitja competició, cansat de tanta espera entre ronda i ronda.

El menjador de l’escola, habilitat com saló d’actes per l’empresa de càtering contractada, va lluir magnífic i vam poder gaudir d’un dinar de germanor per quasi 250 persones. Durant el dinar, es va fer el sorteig del torneig magistral ciutat de Barcelona i es van lliurar els premis del circuit català d’escacs, de la competició de ràpides del matí i de la lliga. Moment emotiu per tots els locals, al rebre, de mans del president de la Federació catalana d’escacs, el trofeu com campions de Catalunya de Divisió d’honor 2016, la fita més important aconseguida per un club del Vallès oriental.

Una jornada inoblidable amb la inestimable col·laboració de molts socis i famílies vinculats al club.

Classificació i resultats del campionat de Catalunya de partides ràpides fent click AQUÍ

Galería d’imatges (1) al Flickr del club fent click AQUÍ

Galería d’imatges (2) al Flickr del club fent click AQUÍ

festa

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies