Daniele Vocaturo, protagonista de la partida del día a El País


El nostre jugador del primer equip, número 2 d’Italia, el gran mestre internacional Daniele Vocaturo, va ser protagonista de la pàgina d’escacs de El País el día de Nadal (24 i 25 a Catalunya) amb una partida on es parlava del seu estil, en línea amb l’estil del campió mundial Carlsen, i dient que va crear una obra d’art. Felicitem al nostre company i esperem que produeixi partides similars en la propera lliga catalana.

Veiu la partida fent click AQUÍ

 

Tata2010_Vocaturo

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies