1er TORNEIG D’ESCACS ESCOLAR DE NADAL DE MOLLET DEL VALLÈS


Crònica d’en Marçal Abadía i Pastor.

Dissabte 20 de desembre de 2014 el Club d’Escacs Mollet va organitzar exitosament el 1r Torneig d’Escacs Escolar de Nadal superant-se les expectatives de participació amb un total de 68 nens/es jugant 5 rondes d’escacs simultàniament, dividits en tres categories.

En la categoria de 1r-2n de primària van participar un total de 27 jugadors on la Paula Borrueco de Cal Music va ser la campiona absoluta amb 4.5 punts, cedint únicament unes taules. Amb 4 punts van finalitzar el Biel Atienza del Sant Gervasi, en Pau Villanova del Cal Music i Alex Burriel de Mestres Munguet.

En la categoria de 3r-4t de primària van participar 32 jugadors on en les dues primeres posicions empaten 2 jugadors amb 4.5 punts, però per desempat el campió és en Martí Levy de l’Escola Miquel Martí i Pol i sots-campió en Daniel Ruiz de Mestres Munguet. Amb 4 punts finalitzen l’Arnau Planellas del Sant Jordi, Joan Sol del Sant Gervasi i Yago Caballero del Roure. Com a primera noia finalitza l’Anna Masip de la Tabor.

En la categoria de 5è-6è de primària hi participen 9 jugadors on el guanyador, en Daniel Gutiérrez de Miquel Martí i Pol ho fa amb la totalitat dels punts, és a dir, 5 punts. En Nicolàs Cabrera Gallego del Sant Gervasi finalitza sots-campió i en Sergi Dorado del Roure finalitza tercer. Com a primera femenina, la Clara Caballero del Centre Estudis Mollet.

Les escoles que estaven representades en aquest 1r Torneig d’Escacs de Nadal de Mollet del Vallès eren: Anselm Clavé, Cal Music, Can Besora, Can Cladellas, Can Periquet, El Roure, La Farga de Sant Cugat, Maristas de Badalona, Mestres Munguet, Miquel Martí i Pol, Rosa Oriol Anguera, Sant Gervasi, Sant Jordi i Tabor.

Una vegada finalitzat el torneig i l’entrega de les medalles corresponents, es fa un sorteig de 6 ampolles de cava, una caixa de 6 copes de cava i 6 motxilles. Finalment tots junts fem un brindis amb piscolabis per desitjar-nos un Bon Nadal 2014 i una Bona Entrada d’Any 2015.

Classificació de les diferents categoríes fent click AQUÍ

Galería de fotografíes al Flickr del club fent click AQUÍ

Torneig_Nadal_2014-2

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies