Campions de Catalunya de partides ràpides (1ª Divisió).


Diumenge 28 de setembre es va disputar a Calaf (Barcelona), dins dels actes de la Festa catalana dels escacs, el campionat de Catalunya de partides ràpides (ritme de joc 3 minuts per jugador amb 2 segons d’increment per jugada realitzada).

Fins a Calaf vam desplaçar dos equips, l’A i el B, amb la novetat del gran mestre internacional italià, Daniele Vocaturo que va voler debutar amb els seus companys, i prendre contacte amb l’equip. Al marge de Vocaturo, van alinear-se a les 9 rondes, el mestre FIDE Pere Garriga i els mestres catalans Mariano Mayans, Javi Amores i Cristian Fernández.

Per part del Mollet B, Enrique Gallardo, Marc Navarro, Ramón Caro i Kiriam Vicente van defensar l’equip de categoria preferent.

Extraordinària actuació del Mollet A amb Daniele jugant de primer tauler en 8 rondes i aconseguint 6,5 punts i Pere jugant de quart tauler amb 7 punts de 8 rondes disputades. Mariano amb 4 punts de 7 rondes jugades i Javi amb 4,5, també de 7, juntament amb Cristian amb 2 punts de 6 rondes, completen els magnífics 24 punts aconseguits que han deixat a l’equip quart de la classificació absoluta, a només mig punt del tercer classificat i un punt del segon.
Amb aquest gran campionat, l’equip ha quedat campió de Catalunya de partides ràpides a la categoria de Primera Divisió a dos punts del segon classificat de la categoría.

Fent click AQUÍ podeu veure els emparellaments a cada ronda i els resultats dels nostres jugadors.

Per la seva banda, el Mollet B ha finalitzat en 48ª posició, amb 15 punts, dels 36 possibles, gràcies als 5 punts de Gallardo i els 5 de Kirian, i els 3 de Ramón i els 2 de Marc. L’equip ha jugat contra forts rivals que, per coses dels resultats, s’han creuat al seu camí.

Fent click AQUÍ podeu veure els emparellaments a cada ronda i els resultats dels nostres jugadors.

Classificació general i resultats fent click AQUÍ

Reportatge fotogràfic al Flickr del club fent click AQUÍ

Destacar la bona organizació, tot i que la sala de joc tenia una luminositat una mica especial, i el bon ambient al campionat, demostrant que els escacs catalans tenen bona salut, al marge de les coses a millorar, algunes, i les bones a mantenir, moltes.

IMG_0709

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies