Pere Garriga guanya el I Open Memorial Padre Knörr


Dissabte 20 de setembre es va disputar a Tudela el I Open Memorial Padre Knörr i el nostre jugador, el MF Pere Garriga Cazorla es va desplaçar acompanyat dels seus pares per jugar aquest torneig.

Impressionant torneig de Pere que va finalitzar imbatut amb 7,5 punts de 8 possibles, cedint només taules amb el segon classificat, el Mestre Internacional Roi Reinaldo i guanyant al tercer classificat, el també Mestre Internacional Mikel Huerga.

La familia Garriga ha destacat la magnífica organizació, la puntualitat i el bon ambient.

Classificació i resultats fent click AQUÍ

Ampli reportatge fotogràfic fent click AQUÍ

 

15297869221_90bc00b488_o

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies