Pere Garriga, campió de Catalunya sub-16


Crònica d’en Pere Garriga i Solé.

Del 12 al 17 d’abril ha tingut lloc a l’hotel Palas de la Pineda (Vila-Seca) el Campionat d’aquest any de les categories de sub-8 a sub-18. Aquest any només hi han participat dos jugadors del nostre club, l’Oriol García Gil a sub-10 i el Pere Garriga Cazorla a sub-16 que hi han anat acompanyats de les seves respectives famílies, entre elles per l’Helena -la germana del Pere- que ha actuat com a delegada. Pel que fa als resultats esportius l’Oriol ha fet un campionat discret i ha sofert la variabilitat de les partides en aquesta edat en la qual una partida pot passar d’estar guanyada a estar perduda i viceversa. En aquesta categoria, el principal objectiu de la participació en aquest campionat és aconseguir la maduresa en aquest tipus de competicions que possibiliti millors resultats en anys posteriors.

Per la seva banda, en Pere ha aconseguit fer bons els pronòstics, ja que sortia com a primer del rànquing a la categoria sub-16, i finalment ha acabat també primer amb 8 punts de 9 només cedint dues taules. En aquesta categoria s’ha vist un nivell d’escacs força elevat amb partides interessants. Per assolir la primera plaça final, i proclamar-se Campio de Catalunya sub-16 d’engunay, en Pere ha jugat amb la major part dels seus rivals directes i que estaven en la part alta de la llista del rànquing inicial. Un nou èxit pel nostre jugador que refrenda la seva bona temporada i que l’anima a seguir pogressant per assolir noves fites esportives.

Pel que fa al vessant social, un campionat òptim perquè els jugadors s’ho han passat d’allò més bé compartint molts bons moments amb les famílies i els altres companys de joc. L’experiència sempre és molt positiva i això explica que any rere any s’hi apleguin molts jugadors, aconseguint-se aquest any una participació rècord de quasi 400 jugadors participants.

Esperem que l’any vinent hi hagi més jugadors i famílies del club que s’animin a apuntar-se al que és una experiència altament recomanable tant des del punt de vista esportiu com per passar uns bons dies en un entorn molt agradable.

Classificació i resultats Sub-16 fent click AQUÍ

Classificació i resultats Sub-10 fent click AQUÍ

pere_catalunya(1) pere_catalunya_premis(1) DSC_0795 oriol_pere

 

Garriga vs Jiménez
Garriga vs Jiménez
Aperitiu post campionat
Aperitiu post campionat

 

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies