Fases Finals de la categoria Sub-12 per equips


Crònica d’en Marçal Abadía.
El cap de setmana del 5 i 6 d’abril es juga les Fases Finals de la categoria  Sub-12 amb 2 equips de la província de Girona (Gerunda i Cassà), 2 equips de la província de Tarragona (Masdenverge i l’Espluga de Francolí) i 4 equips de la província de Barcelona (Peona i Peó, Llinars, Joviat i Mollet).

El sorteig dels aparellaments pels quarts de final pel dissabte 5 d’abril són els següents:

 1. Llinars – Gerunda
 2. Peona i Peó – L’Espluga de Francolí
 3. Joviat – Mollet
 4. Cassà – Masdenverge

Això vol dir que evitem un enfrontament amb el Peona i Peó i Llinars fins diumenge 6 d’abril a la tarda si aquest es produeix.

El cap de setmana començava bé, a més a més es guanya el Joviat per 1-3 tot i que es comença perden 1-0 amb la derrota del Nicolàs Sepulveda. Així que diumenge 6 d’abril el Mollet juga per quedar entre la posició 1a-4a, però que finalment quedem 4t.

Diumenge al matí juguem contra Masdenverge que ens guanya per 3.5-0.5 on el JordiPuchol es presenta a jugar en condicions de salud desfavorable i no pot presentar gaire batalla davant el rival. En Pau Jurado i l’Alexandru Zagorodniuc perden la seva partida, això significa la primera i única derrota de l’Alexandru en aquest campionat. l’ArnauEncinas, amb el matx decidit, decideix demanar taules al seu rival i aquest accepta.

D’aquesta manera, el Mollet s’enfronta amb el Llinars per la 3a-4a posició, mentre que el Peona i Peó i el Masdenverge es juguen el campionat.

El Mollet s’enfronta al Llinars amb un jugador menys per la baixa del Jordi Puchol, i en Pau Jurado i l’Arnau Encinas perden la seva partida mentre que l’Alexandru fa el punt de l’honor.

Finalment, la classificació dels equips queda:

 1. Peona i Peó
 2. Masdenverge
 3. Llinars
 4. Mollet
 5. Cassà
 6. Gerunda
 7. Joviat
 8. Espluga de Francolí

DSC06401 DSC06346DSC06286

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies