XV Open Internacional de Sants, Hostafrancs i la Bordeta


Del 23 d’agost a l’1 de setembre de 2013 s’ha disputat la XV edició del torneig obert més important d’Espanya, amb una gran participació i una forta competència, i competitivitat, als dos grups.

Per part del Club d’Escacs Mollet van participar al grup A els mestres catalans Javi Amores, Cristian Fernández, Jordi Bals i Pere Garriga, tot i que Cristian i Bals es van retirar del torneig a la sisena i vuitena ronda respectivament, cosa que haurien d’intentar evitar qualsevol jugador per questions de la propia imatge Al grup B va participar només en Kirian Vicente el que dona una pobre representació del club amb només 5 jugadors.

Al final, en Javi Amores va ser el millor dels nostres amb 5,5 punts de 10 finalitzant en 94 posició i fent taules amb un MI com a resultat mes destacat. En Pere Garriga va aconseguir 5 punts, fent taules amb dos mestres FIDE i quedant en la posició 130.

En Cristian, amb 2,5 punts de 6 rondes disputades, va finalitzar a lloc 277 i en Jordi Bals amb 3,5 punts de 8 rondes disputades, en la posició 236, d’aquest disputat torneig.

Al fort grup B, en Kirian Vicente va aconseguir 5,5 punts, pero només amb 2 derrotes en 10 partides i amb 5 taules que el van deixar a la posició 99.

Classificació i resultats GRUP A AQUÍ

Classificació i resultats GRUP B AQUÍ

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies