Classes d’escacs curs 2013-2014


Comunicat a totes les famílies de nens i nenes de Mollet del Vallès.

Per aclarir el que molta gent es ha preguntat i pel que fa referència a les classes d’escacs pel curs 2013-2014, us comuniquemo que les classes començaràn la primera setmana del mes d’octubre de 2013 i que  en un principi es mantindran horaris i preus de l’any passat, però això està pendent de comentar i confirmar a l’assemblea ordinària de socis del Club d’Escacs Mollet.

Esperem comunicar l’informació exacta després de l’assemblea, i el més aviat possible, i us demanen que ens escriviu a info@escacsmollet.com si esteu interessats en continuar, o començar, les classes d’escacs al Club per aquest curs.

Divendres 27 de setembre a les 18,30 hores es cel.lebrarà reunió al Club per informar de tot.
La junta

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies