Sorteig per Equips 2012


Dissabte 24 de novembre es va sortejar a la seu de la Federació Catalana d’Escacs el calendari del per equips 2013 de Divisió d’Honor i els 2 grups de Primera Divisió. Ens ha tocat un grup amb 3 filials d’equips de Divisió d’honor i, en teoria, anem a jugar la darrera ronda amb el fort Lleida.

http://escacs.cat/web/novetats/910

Celebrat a la Assemblea de Clubs del dia 24 de novembre el sorteigs del calendaris de la Divisió d’Honor i la Primera Divisió per a la temporada 2013, els resultats van ser els següents:

Divisió d’Honor: 1. Barberà; 2. Cerdanyola del Vallès; 3. Montcada; 4. Colón Sabadell; 5. Andorra; 6. Sant Josep; 7. Foment Martinenc; 8. Sitges; 9. Barcelona UGA; 10. Figueres; 11. Escola d’Escacs de Barcelona i 12. Sant Andreu.

Primera Divisió Grup I: 1. Congrès; 2. Mollet; 3. Barcelona UGA B; 4. Colón Sabadell B; 5. Reus Depoortiu; 6. Cerdanyola Vallès B; 7. Tàrrega. 8. Lleida; 9. Ideal Clavè i 10. Tordera.

Primera Divisió Grup II: 1. Sant Boi; 2. Gerunda; 3. Catalunya; 4. Tarragona; 5. Catalonia; 6. Tres Peons; 7. Peona i Peó; 8. Gran Penya; 9. Sant Martí i 10. Terrassa.

Categories:

Monthly Archive

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies